fbpx Reserveer nu

Welkom in Dubrovnik!

Deze Kroatische kuststad aan de Adriatische zee was ooit een heerlijke plek om op vakantie te gaan. Nu is dit stadje omgevormd tot een waar paintballslagveld.

Dit veld is opgebouwd uit meerdere verlaten woningen, allen gebouwd rondom het centrale kerkplein.

Kortom: het ideale scenario voor een hevige strijd. Ga je voor de tactische aanpak of storm je liever met je team, in ware commando stijl, de huizen binnen?

It’s all up to you and your team!

Goodmorning, Vietnammm!

Waan je een echte soldaat uit de jaren 60 die dit krijgsgevangenenkamp komt binnenstormen. Dit terrein is voorzien van loopbruggen en schuttersposten gecamoufleerd met bamboe, geheel in de stijl van de Vietnam-oorlog.

Op dit terrein word je, behalve door de tegenstander, ook bestookt door rookmachines. SMOKE 4 COVER.

VIETCONG VS USA – Who’s side are you on?

“I love the smell of napalm in the morning”

Welkom in Kaaskerke (’14 – ’18)

Deze deelgemeente van Diksmuide (BE) staat bekend om de dodengang. Dit labyrinth van loopgraven hebben wij een paintballtintje gegeven. De authentieke materialen geven het een nog realistischer uiterlijk.

Dit paintballveld is onze ode aan onze oudstrijders. Het is uitermate geschikt voor snelle en actievolle paintballspelletjes. De balletjes vliegen je hier werkelijk om de oren. Neem je teamgenoten mee op een reis door de tijd en probeer zo snel mogelijk de objectieven te veroveren. Aanval is hier de beste verdediging.

Kom je met een groep groter dan 25 personen?
Contacteer ons snel voor een offerte op maat!

Kriebelt het al?

Privacyvoorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.