fbpx Reserveer nu

OVER
ATRIUM MORTIS

Van harte welkom op de website van Paintball Atrium Mortis Lebbeke. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van paintball, kidspaintball en teambuilding voor bedrijven. Wij beschikken over 3 indoor themavelden en een ruime sportsbar, goed voor 3600 m2 paintballplezier. Samen met onze ervaren medewerkers zorgen wij voor de ultieme paintballervaring voor jong en oud. Tot Binnenkort!

14 JAAR OUD FAMILIEBEDRIJF

ATRIUM MORTIS
PAINTBALL!

Atrium Mortis Events is een familiebedrijf dat al meer dan 12 jaar actief bezig met de organisatie van verschillende vrijetijdsevenementen.

Onze missie? Jou en je vrienden, familie of collega’s onvergetelijke ervaringen bezorgen.

Dat doen we door dag in, dag uit te focussen op de funfactor, constante verbeteringen aan te brengen en te luisteren naar jouw feedback.

Heb je suggesties of opmerkingen? We horen het – écht waar – zeer graag! Stuur ons een berichtje, laat ons iets weten via social media of in het echt! 🙂

ONTDEK ONZE
ESCAPEROOMS

Je hebt 1 uur om te ontsnappen uit een van onze escape rooms. Sluit je aan bij de patrouilleurs of saboteer Predator City – jij kiest! Ga jij de uitdaging aan? Reserveer hier je escape room.

ONTDEK ONZE PRIJZEN EN FORMULES VOOR VOLWASSENEN EN KIDS

Privacyvoorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.