Fields
05

Locatie

Op deze pagina kan U reeds de sfeer opsnuiven van onze fantastische indoor locatie. Onze paintball hal beschikt over 3 volledig uitgeruste terreinen met elk een specifiek thema. Als ondergrond hebben we gekozen voor een sportveld uit kunstgras. Alsook worden onze terreinen grondig gereinigd zodat het lijkt alsof U als eerste het veld betreed.  Dit zorgt ervoor dat paintballen bij ons een echte belevenis wordt.

Sportsbar en toeschouwersruimte

Welkom bij Paintball Atrium Mortis.

Onze gezellige sportsbar heeft volgende troeven voor U in petto

  • 600 vierkante meter in oppervlakte
  • Bancontact / maestro terminal aanwezig 
  • Uitgebreide catering mogelijkheden
  • Zicht op alle drie onze speelvelden
  • Ruim assortiment aan dranken
  • Gescheiden kleedkamers
  • Sanitaire voorzieningen
  • Vergaderruimte
  • Gratis lockers

*****

Terrein 1 : De Stad Dubrovnik

Welkom in Dubrovnik.

Deze Kroatische kuststad aan de Adriatische zee was ooit een heerlijke plek om op vakantie te gaan. Nu is dit stadje omgevormd tot een waar paintball slagveld.

Dit veld is opgebouwd uit meerdere verlaten woningen, allen gebouwd rondom het centrale kerkplein.

Kortom het ideale scenario voor een hevige strijd. Ga je voor de tactische aanpak of storm je liever met je team, in ware commando stijl, de huizen binnen……

Its all up to you and your team

*****

Terrein 2 : Vietnam

GOODMORNING VIETNAMMMM !!

Waan je een echte soldaat uit de jaren 60 die dit krijgsgevangenenkamp komt binnenstormen. Dit terrein is voorzien van loopbruggen en schuttersposten gecamoufleerd met bamboe, geheel in de stijl van de Vietnam-oorlog.

Op dit terrein word je, naast door de tegenstander, bestookt door rookmachines. SMOKE 4 COVER.

VIETCONG  VS   USA

who’s side are you on?

“I love the smell of napalm in the morning”

*****

Terrein 3 : WW I

Welkom in Kaaskerke (’14 – ’18).

Deze deelgemeente van Diksmuide (BE) staat bekend om de dodengang. Dit labyrinth van loopgraven hebben wij een paintball tintje gegeven. Dit terrein is met authentieke materialen opgebouwd om het een nog realistischer uiterlijk te geven. Dit is onze ode aan onze oudstrijders. Dit paintballveld is uitermate geschikt voor snelle en actievolle paintball spelletjes. De balletjes vliegen je hier werkelijk om de oren. Neem je teamgenoten mee op een reis door de tijd en probeer zo snel mogelijk de objectieven te veroveren. Aanval is hier de beste verdediging.

*****

nl_BENL
fr_FRFR nl_BENL