Events

Bedrijfsevents

03

Paintball als bedrijfsevenement … een aanrader. Want wie wil nu eens niet zijn of haar leidinggevende op een sportieve manier te grazen nemen? Het is de manier om op een ontspannen en sportieve manier eens anders met collega’s om te gaan. Tijdens paintballen ontdek je verborgen talenten van collega’s en leer je elkaar  op een hele andere manier kennen. Daarnaast is paintballen uitdagend, competitief, spectaculair. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Elk bedrijf heeft zijn unieke kenmerken en daarom biedt Atrium Mortis Paintball enkel op maat gemaakte paintball arrangementen aan.

Paintball ... uitermate geschikt voor uw bedrijfsevenement

Paintball betekent actie, maar ook ontspanning met collega’s

Of je nu wel of niet sportief bent aangelegd: paintballen is geschikt voor iedereen. Bijna automatisch wordt je meegezogen in het spel omdat je een gezamenlijk doel nastreeft, namelijk het uitschakelen van je tegenstander. Paintballen wordt dan ook wel gezien als de ultieme teambuilding! Langs de ene kant komt er een hoop actie bij kijken. Je moet bukken, rennen, tactiek bepalen en samenwerken om de gevreesde gekleurde verfballetjes te ontwijken die bij dit populaire schietspel worden gebruikt. Langs de andere kant is er ook veel plezier vanwege de komische situaties die eruit voortvloeien.

Eenvoudig of uitdagend

Jullie bepalen zelf hoe eenvoudig of uitdagend jullie paintballspel wordt. Dat heeft onder andere te maken met het terrein waar jullie voor kiezen, maar ook met verschillende elementen die jullie zelf kunnen toevoegen. Je kunt daarbij denken aan een vlag of ander voorwerp dat veroverd moet worden of aan de regel dat je pas gewonnen hebt als iedere deelnemer op z’n minst een keer is geraakt. Waar je ook voor kiest: te allen tijde wordt de heilige 4-meterregel aan gehouden die inhoudt dat er op niemand geschoten wordt die dichter dan vier meter in de buurt is. Veiligheid gaat ten slotte voor alles!

Catering mogelijkheden

Omdat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel dragen werken wij samen met enkele van de beste cateraars om uw bedrijfsevenement in schoonheid af te sluiten. Wij werken samen met U de gepaste formule uit … Kortom volledig op maat gemaakt..

Enkele van onze referenties

Waar kan U ons vinden?

Atrium Mortis Paintball

  • Rossevaalstraat 73
  • 9280 Lebbeke

Met de trein

  • 10 min wandelen vanaf station Lebbeke
nl_BENL
fr_FRFR nl_BENL