fbpx Reserveer nu

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor Paintball Atrium Mortis, Rossevaalstraat 73, 9280 Lebbeke. 

Atrium Mortis Paintball is een onderdeel van Atrium Mortis Events BVBA met maatschappelijke zetel te Rivierstraat 78, 9250 Waasmunster en ondernemingsnummer BE0646.983.961

 

 Artikel 1. Algemeen 

 1.1. Gelieve 15 minuten voor tijd aanwezig te zijn voor de briefing en voorbereiding. Vertragingen door het laattijdig aanwezig zijn, kunnen van de eigen speeltijd afgetrokken worden.

 1.2. De effectieve speltijd van 1 spel bedraagt 1 tot 3 uur, afhankelijk van de gereserveerde speeltijd.

 1.3. Onze terreinen zijn zo gebouwd dat er niets afgebroken, geforceerd of verbouwd moet worden. Gebeurt dit toch, dan zijn we genoodzaakt het spel stil te leggen.

 1.4. Gelieve rekening te houden met de leeftijdsgrens van 18 jaar. Mits toelating van een ouder of voogd kunnen ook kinderen vanaf 14 jaar toegelaten worden voor de paintballsessies voor volwassenen. Voor kidspaintball zijn kinderen vanaf 7 jaar toegelaten.

 1.5. Onze paintballterreinen en ontvangstruimte zijn rookvrij. Het gebruik van aanstekers, lucifers of ander brandbaar materiaal is verboden.

 1.6. Wij zorgen er graag voor dat de groepen, na jullie, een even spannende ervaring hebben. Daarom is het gebruik van smartphones, tablets, camera’s,… ten strengste verboden. Jullie zullen jullie vrijheid op de ouderwetse manier moeten heroveren! Jullie spullen kunnen wel bewaard worden in onze gratis lockers.

 1.7. Spelers onder invloed van drank en/of drugs zullen de toegang worden geweigerd.

 1.8. Atrium Mortis is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of het verlies en/of schade aan persoonlijke eigendommen.

 1.9. Tijdens het spel worden jullie omwille van veiligheidsredenen gevolgd via camerabeelden. Na het spel kan indien gewenst een groepsfoto genomen worden die jullie daarna terugvinden op Facebook.

 1.10. Atrium Mortis is toegewijd om ervoor te zorgen dat de privacy van uw persoonlijke gegevens wordt beschermd.

 

Artikel 2. Reserveren

 

2.1 Reserveren is verplicht. Bij de reservatie van een paintballsessie wordt een voorschot van € 150 (volwassenen) / € 100 (kids) per terrein gevraagd.

2.2 Een reservering kan online of telefonisch gemaakt worden.

2.3 Is een tijdstip op een bepaalde dag niet beschikbaar, dan is deze volgeboekt.

2.4 De reservering wordt bevestigd per e-mail, indien u niets ontvangt, neem dan telefonisch of per email contact op.

2.5 Als er minder personen komen opdagen dan opgegeven in de reservering wordt er geen restitutie verleend.

2.6 Als er meer personen komen opdagen dan opgegeven in de reservering zullen er extra kosten in rekening worden gebracht conform onze prijzen op de website.

2.7 Door een reservering te plaatsen, garandeert u dat de verstrekte informatie die benodigd is om een reservering te maken waar en accuraat is.

2.8 Betaalde voorschotten worden nooit terugbetaald! Tot 14 dagen voor de datum van de activiteit kan men enkel de activiteit verplaatsen naar een latere datum en het reeds betaalde voorschot kan daarvoor gebruikt worden.

Privacyvoorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.